Cistella sostenible programada

Cistella programada: al començar ens dius quines són les teves previsions de compra setmanals, quinzenals o mensuals. Per fer-ho t’enviarem un formulari que només hauràs d’omplir una vegada. Aquesta és la teva cistella programada . Cada setmana, els dijous, rebràs un correu amb un enllaç a la teva cistella programada per si vols fer algun canvi: pots afegir, treure coses o anul·lar la cistella programada. Si no canvies  res nosaltres et preparem la cistella programada que vas definir en el formulari inicial.

Punts de recollida: hem buscat una sèrie de punts de recollida prop de casa teva per a que puguis recollir la teva cistella de manera còmoda el dia convingut  i al moment que millor et vagi dintre d’un horari ampli. Les poblacions en les que oferim punt de recollida són Olot, Besalú, Banyoles I Girona. Per conèixer les adreces dels punts de recollida contacteu amb nosaltres.

Tarifa plana de distribució: per a poder rebaixar el cost de la distribució us oferim una tarifa plana de 10 € al mes que es paga independentment del nombre de compres mensuals que es facin. A nosaltres ens permet mantenir una distribució planificada més eficient i a tu et permet fer la comanda sempre que ho necessitis, per tenir sempre producte fresc, tant si tens una compra gran com si només necessites iogurt i ous. T’ho portem sempre, sense comanda mínima! Si no t’interessa una tarifa plana el cost del repartiment és de 4,75 € per comanda.

Envasos i bosses reutilitzables: aquest sistema de distribució ens permet treballar amb envasos de vidre i bosses reutilitzables que es retornaran al mateix punt de recollida permetent-nos reduir el consum de plàstics.

Preguntes més freqüents

QUÈ HAS DE FER PER A COMENÇAR A REBRE LA TEVA CISTELLA PROGRAMADA?

Per a rebre la cistella programada de Planeses has d’omplir el formulari d’inscripció, on hauràs de indicar-nos les teves dades personals, el punt de distribució i les teves necessitats setmanals per confeccionar la cistella programada. Un cop rebem la teva resposta ens posarem en contacte amb tu per a confirmar les dades, i ja pots començar a rebre la teva cistella programada setmanal.

QUIN ÉS EL FUNCIONAMENT SETMANAL PER REBRE LA CISTELLA?

Tots els dijous al matí rebràs un correu on t’indicarà la teva cistella programada per aquella setmana. Si no vols canviar res no cal que facis res i nosaltres et portarem la teva cistella programada al punt de recollida convingut. Si vols fer canvis, afegir o treure productes, o anul·lar la cistella d’aquella setmana, ho pots fer fins el diumenge a les 12 de la nit clicant a l’enllaç que trobaràs al correu que has rebut aquella setmana.

SEMPRE QUE VULGUIS POTS CANVIAR LA TEVA CISTELLA PROGRAMADA

Cada cop que canviïn les teves necessitats setmanals pots fer canvis en la teva  cistella programada per a que la proposta setmanal que et fem s’adeqüi el millor possible a les teves necessitats. Per a canviar la teva cistella programada (quantitats setmanals i/o periodicitat), al formulari que reps cada setmana per canviar els productes d’aquella setmana, al final tens un enllaç que et permet anar al formulari de la teva cistella programada per a canviar-lo. Per qualsevol dubte ens pots consultar per telèfon.

COM ES PAGUEN LES COMANDES I EL TRANSPORT?

Al donar-te d’alta ens has de fer arribar un full de domicialització bancària per autoritzar-nos a fer-te el cobrament. Cada cop que facis comanda et domiciliarem el rebut (els divendres) i a finals de mes et domiciliarem la tarifa plana del transport.